Hoe lang duurt de aanvraag voor kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst?

De aanvraag voor kinderopvangtoeslag duurt gemiddeld 6 weken tot maximaal 13 weken. Houd u er rekening mee deze aanvraag vroegtijdig door te geven.

Gerelateerde vragen en antwoorden betreft algemeen

algemeen

Houdt u er rekening mee dat wij de factuur een maand vooraf uitsturen. De Belastingdienst betaalt vooruit.

De aanvraag voor kinderopvangtoeslag duurt gemiddeld 6 weken tot maximaal 13 weken. Houd u er rekening mee deze aanvraag vroegtijdig door te geven.

Uiterlijk een maand voordat uw kind gaat starten, nemen wij contact met u op om een afspraak voor een intakegesprek en wenafspraken te maken. Het wennen bouwen we in overleg met u langzaam op in tijdsduur. Het is altijd mogelijk om met de pedagogisch medewerkers te bellen om te vragen hoe het gaat met uw kind. Zij kunnen u geruststellen en zullen uw vragen beantwoorden.

De facturen worden per e-mail verstuurd. Indien u uw e-mailadres wijzigt, of niet juist is, verzoeken wij u vriendelijk het nieuwe/correcte e-mailadres aan ons door te geven.

Uiteraard bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. U kunt een afspraak  met ons maken om een rondleiding krijgen. Wij kunnen dan ook al uw vragen beantwoorden. Kijkt u voor het telefoonnummer van onze vestiging op het contactoverzicht.

Het is mogelijk om gebruik te maken van extra opvangdagen. Uiteraard is dit alleen mogelijk als de groepsbezetting en/of de personele bezetting dat toestaat.