Kinderopvang Westzaan

Wie is Lucy's Kinderdagsalon?

Lucy’s Kinderdagsalon is een gezellig, huiselijke kinderdagopvang voor uw kind in Zaandam, op een prachtige en uitstekend bereikbare plek in de buurt van Westzaan.

 

kinderopvang in de buurt van Westzaan

Bevindt u zich in de buurt van Westzaan? Dan is de kinderdagopvang van Lucy’s Kinderdagsalon in Zaandam zeker binnen bereik. Bewust bewegen en gezond eten vinden we van groot belang voor de kinderen en besteden hier dan ook veel extra aandacht aan bij onze kinderdagopvang. Als ouder wilt u liefst het beste voor uw zoon of dochter. Wij denken dat wij de kinderen bijna alles bieden wat uw zoon of dochter nodig heeft en dat in een betrouwbare en ongedwongen omgeving. Bent u op zoek naar een veilige, professionele kinderdagverblijf voor uw kind en is uw belangstelling gewekt? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding op locatie bij onze kinderopvang in Zaandam. Wij zien u graag bij Lucy’s Kinderdagsalon.

 
 
 
 

 

 

Veel gestelde vragen en antwoorden

dieren

Groene kinderopvang doet goed. Talrijke studies en observaties hebben dit aangetoond. Een groene kinderopvang bevordert het welzijn van kinderen door een band met de natuur aan te moedigen, wat bijdraagt tot betrokken burgers die hun liefde voor de natuur hun hele leven zullen meedragen.

Wij zijn dan ook bij Lucy’s Kinderdagsalon in het bezit van het Keurmerk Zoönosen – GD Diergezondheid!

Zoönoses zijn ziekten die van dieren op mensen kunnen worden overgedragen.. Dierenverzorgers die dieren onder hun hoede hebben, worden steeds vaker geconfronteerd met de vraag of bezoekers gevaar kunnen lopen.. Om aan te tonen dat wij als kinderdagverblijf maatregelen nemen om zoönosen te voorkomen en de kans op besmetting te beperken, bestaat het GD Keurmerk Zoönosen. Hierbij vullen wij als Lucys’ Kinderdagsalon jaarlijks een zoönose-checklist in samen de dierenarts. 

Een agrarisch kinderdagverblijf biedt een meerwaarde voor de kinderopvang. De beschikbare ruimte en de directe beleving van natuur en dieren dragen bij aan een gezonde ontwikkeling van kinderen.

Lucy’s Kinderdagsalon is dan ook trots het certificaat Keurmerk ZoönosenGD Diergezondheid te mogen dragen!

Groene kinderopvang staat voor kinderopvang die zich bevindt in een ruimte waar veel mogelijkheden zijn om de natuur te ontdekken. Het betekent ook aandacht hebben en bewust zijn van de mooie dingen om ons heen, zoals planten of dieren.

Lucy’s Kinderdagsalon bezit het Keurmerk ZoönosenGD Diergezondheid

Luc

Kinderopvang Westzaan 3