Klaas Katerstraat 2

Klaas Katerstraat 2

Lucys Kinderdagsalon is gevestigd in de Klaas Katerstraat 2 in Zaandam. De salon biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en is gelegen in een rustige buurt, dicht bij het centrum van de stad.

De salon is ingericht met liefdevolle aandacht voor de kinderen en biedt een huiselijke en veilige omgeving. Er zijn verschillende speelhoeken en activiteiten die zijn afgestemd op de leeftijd en behoeften van de kinderen.

Er is een grote buitenspeelplaats waar de kinderen kunnen spelen en ontdekken in de frisse buitenlucht. Bovendien is er een grote tuin waar de kinderen kunnen genieten van de natuur en buitenactiviteiten.

Lucys Kinderdagsalon heeft een professioneel en enthousiast team van pedagogisch medewerkers die de kinderen op een liefdevolle en stimulerende manier begeleiden. Zij zijn altijd bereid om de ouders te helpen en te adviseren over de zorg en ontwikkeling van hun kinderen.

De openingstijden van Lucys Kinderdagsalon zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen om de salon te bekijken en meer te weten te komen over de zorg en activiteiten die worden aangeboden.

Kortom, Lucys Kinderdagsalon is een ideale plek voor ouders die op zoek zijn naar professionele en liefdevolle kinderopvang in Zaandam.

Klaas Katerstraat 2 3

Tarief Kinderopvang 2023​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

U kunt bovenop deze vaste uren ook incidenteel opvang afnemen.

Tarief voor een hele dagopvang is € 107,91   

(11 uur à € 9,81) berekend op 52 weken

Een extra dag opvang afnemen is mogelijk als het kind ratio dit toelaat.

LRK nummer Locatie Klaas Katerstraat 2, 1501 PP Zaandam​ is 776943182

De vermelde bedragen zijn incl. BTW

Hele dagopvang van 07:30 uur tot 18:30 uur (11 uur)

Inbegrepen in onze prijzen:

  • Flesvoeding poeder, Nutrilon 1 en 2)
  • Lunch/fruit/tussendoortje(s)
  • Warme maaltijd (2 × per week)
  • Melk
  • Luiers
  • Verzorgingsproducten
 

Inschrijving

Wilt u zich inschrijven voor kinderdagopvang?

klik op deze link om het formulier in te vullen.

Via de website www.toeslagen.nl vraagt u bij de Belastingdienst kinderopvangtoeslag aan.
De hoogte van uw toeslag is afhankelijk van uw inkomenssituatie. De toeslag ontvangt u van de Belastingdienst per maand vooraf. 

Openingstijden

Wij zijn maandag t/m vrijdag geopend van 7.30 tot 18.30 uur.