Kinderdagverblijf Zaandam
Sint Cathrijnestraat

De hoofdlocatie van Lucy’s Kinderdagsalon is gevestigd aan de Sint Cathrijnestraat 12 in Zaandam. Een prachtige kinderopvang locatie op loopafstand van het centrum van Zaandam. Uw kindje in een liefdevolle, vetrouwde en huiselijke opvang laten ontwikkelen, dat kan bij ons!

Horizontale en verticale groepen

Op deze locatie bieden wij opvang aan in horizontale en verticale groepen. De horizontale groepen die wij bieden zijn baby en dreumes groepen van 0 – 2 jaar en peuter groepen van 2 – 4 jaar. De verticale groepen zijn in de leeftijd van 0 – 4 jaar.

Ons team

Ons team bestaat uit gediplomeerde, ervaren pedagogisch medewerkers met een hart voor kinderen. Dagelijks zorgen wij voor vaste gezichten voor op de groepen. Wat van groot belang is voor een optimale ontwikkeling van de kinderen.

Vast dagritme

Iedere dag verzorgen wij een vast dagritme en bieden wij verschillende activiteiten aan. Wij hebben vaste tafelmomenten en rustmomenten. Daartussen plannen we de spel- en knutsel activiteiten met de kinderen om zo de vaardigheden van de kinderen te stimuleren. Aan het eind van de dag ontvangt u van ons een persoonlijke overdracht over hoe de dag van uw kindje is verlopen.

Binnen- en buitenspelen op de opvang

Buitenspelen

De buitenruimte van deze kinderopvang locatie heeft een oppervlakte van ruim 700m³. Voldoende ruimte om bewust te bewegen. Activiteiten die worden aangeboden variëren enorm. Tijdens het buiten spelen worden er activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld, tikkertje, verstoppertje, activiteiten waarbij de kinderen springen of rennen. Maar ook spelen in de zandbak of oefenen op een fietsje komen aan bod. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om een uitstapje te doen met de bolderkar.

Binnenspelen

De kinderen krijgen de ruimte om in een vertrouwde omgeving hun vaardigheden te ontwikkelen. De leidsters bieden creatieve, motorische of cognitieve activiteiten aan, gericht op de leeftijd van het kind.

Wennen en de sfeer proeven

Om kennis te maken, voor zowel kinderen als ouders kunt u voordat u akkoord gaat met een plaatsing langskomen voor een rondleiding en kunt u alvast even de sfeer op ons kinderdagverblijf proeven. Zodra de plaatsing definitief is hanteren wij een vast wenbeleid. De eerste wendag komt u langs voor een intakegesprek waarin de mogelijkheid is om wederzijdse vragen te stellen en/of wensen door te geven. Tevens heeft uw kind de tijd om samen met u op de groep te kijken. Daarna volgen nog twee wendagen, met een kleine opbouw in het aantal uren waarna u uw kind met een gerust hart kunt achterlaten.

Smullen van de warme maaltijden

Twee keer per week bieden wij een warme maaltijden aan. De aangeboden maaltijden worden vers bereid en bij voorkeur met onze eigen producten uit onze moestuin. Om de kinderen te betrekken bij dit proces en een eigen bijdrage te kunnen leveren, mogen zij de leidster helpen met het zaaien en oogsten van onze groenten en kruiden.

De leukste kinderopvang van de zaanstreek!

Lucy’s kinderdagsalon is een geweldige kinderopvang in zaandam om kinderen elkaar te laten ontmoeten en van elkaar te leren. Ieder kind kan bij ons groeien en ontdekken. De opvang is en veilige en liefdevolle omgeving waar kinderen kunnen genieten van de dag. Samen zorgen wij voor voldoende spel- en knutsel activiteiten afgestemd op de ontwikkeling van kinderen.

Route

Tarieven

Het tarief voor een hele dag opvang (11 uur à € 10,64) berekend op 52 weken is € 117,04

U kunt bovenop uw reguliere contactdagen ook incidenteel opvang afnemen. Het tarief voor een hele dag incidentele opvang (11 uur à € 10,72) berekend op 52 weken is € 117,92

Een extra dag opvang afnemen is alleen mogelijk als het kind ratio dit toelaat.

 

Faciliteiten

Op onze kinderdagverblijf locatie op de Sint Cathrijnestraat in Zaandam zorgen wij ervoor dat kinderen zich veilig en thuis voelen. Onze professionele medewerkers zijn gekwalificeerd en zorgen ervoor dat de kinderen zich op hun gemak voelen terwijl ze spelen en leren. Onze ruime groepen zijn perfect voor avonturen en plezier, met voldoende ruimte om te groeien en te leren. Buiten hebben wij een gezellige en ruime speelplaats waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken. Kortom, bij ons kunnen kinderen groeien en ontwikkelen in een veilige en stimulerende omgeving!
  • Veilige speelomgeving
  • Professionele en gekwalificeerde medewerkers
  • Ruime groepen
  • Gezellige buitenspeelplaats