Buitenschoolse Opvang Sint Cathrijnestraat – Zaandam

Welkom bij Lucy's Kinderdagsalon - de leukste buitenschoolse opvang in de Zaanstreek!

Lucy’s buitenschoolse opvang is gevestigd aan de Sint Cathrijnestraat 12a in Zaandam. Een gezellige buitenschoolse opvang waar kinderen na schooltijd en tijdens vakanties terechtkunnen voor plezier en ontspanning. Onze BSO heeft een moderne, industriële look. Wij bieden een grote binnen- en buitenruimte aan voor diverse activiteiten zoals: sport, tuinieren en het verzorgen van de kippen. Samen met leeftijdsgenootjes is er ook een mogelijkheid om buiten schooltijd in onze keuken te koken en te bakken. 

Activiteiten op de BSO

Wij vinden het erg belangrijk dat een kind zich kan ontspannen na een drukke schooldag. Binnen zijn er verschillende hoeken gecreëerd met onder andere een ontspanningsruimte, waar de kinderen rustig kunnen lezen of een spelletje kunnen spelen. Er is door de pedagogisch medewerkers een activiteitenprogramma opgesteld, dat gekoppeld staat met de thema’s. Tijdens elk thema worden er leuke en uitdagende activiteiten aangeboden. Dit zijn creatieve, motorische of cognitieve activiteiten. Iedere dag buitenspelen, bewust bewegen, samen spelen en plezier maken. Op ons grote speelplein is hier voldoende ruimte voor.  

Leeftijdscategorieën

Onze BSO is voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De activiteiten sluiten aan bij de behoeften, interesses en de verschillende leeftijden van de kinderen. Zo blijft elke dag bij ons boeiend, ontspannen en leerzaam voor ieder kind, zowel voor de jonge, als voor de oudere kinderen. 

We halen op bij de volgende scholen

Na schooltijd halen wij de kinderen op bij de volgende scholen: Obs Herman Gorter (beide locaties) en CBS Tamarinde. Kinderen die zelf naar onze BSO locatie gebracht kunnen worden, zijn ook welkom om zich in te schrijven.

De kinderen worden opgevangen in het BSO gebouw naast een van onze kinderopvang locaties. Ontdek de gemakken van onze buitenschoolse opvang, waar we zorgen voor een soepele overgang van het kinderdagverblijf, naar school en onze buitenschoolse opvang. Wij zorgen dat uw kind word opgevangen in een vertrouwde omgeving. 

Faciliteiten

Bij Lucy’s Buitenschoolse opvang combineren we veiligheid met plezier in onze modern ingerichte locatie. Kinderen genieten van een scala aan activiteiten in zowel onze binnen- als buitenspeelruimtes:

  • Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang op één locatie
  • Grote en veilige buitenruimte
  • Keuken ter beschikking voor de kinderen
  • Comfortabele ontspanningshoek
  • Open tijdens de schoolvakanties (exclusief studiedagen)
  • Diversiteit aan activiteiten 

Route

Tarief

Ons uurtarief bedraagt € 9,51.

Wij hanteren een minimale afname van 2 dagen. U kunt bovenop uw reguliere contactdagen ook incidenteel opvang afnemen. 

Een extra dag opvang afnemen is alleen mogelijk als het kind ratio dit toelaat.

Openingstijden

Wij zijn open van maandag t/m vrijdag. Wij bieden één soort contract aan van 52 weken inclusief vakantiedagen en exclusief studiedagen. 

De openingstijden tijdens schoolweken zijn van 14:00 tot 18:30
De openingstijden tijdens vakantieopvang zijn van 8:30 tot 18:30

De leukste buitenschoolse opvang van de zaanstreek!

Lucy’s BSO in zaandam is een plek waar ouders (en) hun kind(eren) met een glimlach
wegbrengen en weer ophalen!  Kom langs bij onze locatie aan de Sint Cathrijnestraat en ervaar zelf onze moderne en huiselijke sfeer. Kijk voor meer informatie in ons pedagogisch beleid of neem contact op en vraag een vrijblijvende rondleiding aan.