Kinderdagverblijf Zaandam
Klaas Katerstraat

Lucy’s kinderdagsalon gevestigd aan de Klaas Katerstraat 2 in Zaandam is een prachtige plek waar zowel kinderen als ouders zich veilig en welkom voelen. Het is een kleinschalig kinderdagverblijf dat met veel zorg en aandacht voor detail is ingericht. Je voelt je hier meteen thuis en de warme, huiselijke sfeer is gezellig en uitnodigend.

De groepen en het dagritme

Op deze locatie hebben wij twee groepen tot onze beschikking. Waaronder een baby en dreumes groep van 0 – 2 jaar en een peutergroep van 2 – 4 jaar. Ondanks dat de baby’s en peuters hun eigen ritme hebben, bieden wij een vast dagritme aan. Dit doen wij zodat de kinderen weten waar zij aan toe zijn en wat zij kunnen verwachten.

Warme sfeer en een stabiel team

De pedagogisch medewerkers van Lucy’s Kinderdagsalon hebben een hart voor de kinderen. De medewerkers geven de kinderen de mogelijkheid om zich vrij te ontwikkelen. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen tempo. De medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen zich op hun gemak voelen en zich ontwikkelen in een veilige en stimulerende omgeving.  Het stabiele team met medewerkers zorgt voor een goede sfeer en vaste gezichten voor ieder kind.

Activiteiten

Het kinderdagverblijf biedt een grote buitenruimte van ruim 300m2 waar de kinderen iedere dag buiten spelen. Op deze locatie mogen de kinderen helpen met de verzorging van de kippen. Zoals bijvoorbeeld het geven van kippenvoer, het verschonen van het kippenhok en het rapen van de verse eieren. Die weer gebruikt kunnen worden in onze maaltijden. Andere activiteiten die worden aangeboden zijn onder andere: verstoppertje, springen, rennen of oefenen op een fietsje, maar het belangrijkste is het bewust en dagelijks bewegen! De leidsters maken geregeld een uitstapje met de bolderkar naar de kinderboerderij, de speeltuin of de markt in het centrum van zaandam. Daarnaast bieden we activiteiten aan in een vertrouwde omgeving om onder andere de creatieve, motorische en cognitieve ontwikkeling van de kinderen te stimuleren.

Warme maaltijden, proeven en smullen

De lekkerste maaltijden zijn vers bereide maaltijden en dat bieden wij. De kinderen krijgen twee keer per week een warme maaltijd aangeboden.  Wij vinden vers bereid eten en zo veel als mogelijk uit onze eigen moestuin erg belangrijk. Kinderen mogen hier een eigen bijdrage aan leveren door de leidster te helpen met het zaaien en oogsten van onze groenten en kruiden.

De leukste kinderopvang van zaandam!

Lucy’s kinderdagsalon is een geweldige plek voor kinderen om elkaar te ontmoeten, te  groeien en te ontdekken. De opvang is en veilige en liefdevolle omgeving waar kinderen kunnen genieten van de dag.  Samen zorgen wij voor voldoende spel- en knutsel activiteiten afgestemd op de ontwikkeling van kinderen.

Route

Tarieven

Het tarief voor een hele dag opvang (11 uur à € 10,64) berekend op 52 weken is € 117,04

U kunt bovenop uw reguliere contactdagen ook incidenteel opvang afnemen. Het tarief voor een hele dag incidentele opvang (11 uur à € 10,72) berekend op 52 weken is € 117,92

Een extra dag opvang afnemen is alleen mogelijk als het kind ratio dit toelaat.

 

Faciliteiten

Op de Klaas Katerstraat in Zaandam bevindt ons kinderdagverblijf, waar kinderen zich veilig en thuis kunnen voelen. Onze gekwalificeerde en professionele medewerkers zorgen dat de kinderen zich op hun gemak voelgen tijdens het spelen en leren. In onze ruime groepen kunnen kinderen volop avonturen beleven en plezier hebben, terwijl ze de ruimte krijgen om te groeien en te leren. Daarnaast beschikken we over een gezellige, grote buitenspeelplaats waar kinderen vrij kunnen spelen en de wereld om hen heen kunnen ontdekken. Kortom, in onze stimulerende en veilige omgeving kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen en groeien!
  • Professionele en gekwalificeerde medewerker
  • Ruime, overzichtelijke groepen
  • Leuke buitenspeelplaats met dieren
  • Veilige speel- en leeromgeving